Posekompaniet har kontor/lager hos Bindericentralen AS på Økern. I butikken til Bindericentralen er det meste av emballasje for salg. I tillegg har de et stort utvalg av interiør produkter for videre salg, spesielt rettet mot Blomster og Interiør bransjen. Det er kun salg til detaljist og ikke til slutt bruker.

binderiBindericentralen AS
Økern Torg 2 – Blomsterhallen
0580 Oslo
Åpningstider: Man – fre 06.30 – 13.00.

Websiden er under utarbeidelse, men dere kan følge dem på FB og Instagram


EMO_rgbPosekompaniet AS har forhandler avtale med Emo AS som er Norges største på levering av kontor og datarekvisita.

Alt salg foregår gjennom 2 500 forhandlere som dekker hele landet. Emo leverer blant annet til kontor- og dataforhandlere, alle bok- og papirhandlere, tele- og elektroforhandlere, dagligvarekjedene, fotobutikker og et stort antall andre butikker.

Emo lagerfører 9 500 produkter og har miljø som et viktig kriterium. Det gjelder både varesortiment, eget internt forbruk og transport av varer inn og ut av lager. Emo er en stor aktør innen logistikk og arbeider hele tiden med en koordinert og best mulig utnyttelse av transportkapasiteten.

Stadig mer av varene kommer fra Østen, men Emo velger alltid norske produkter der de kan konkurrere på pris og kvalitet. Det betyr blant annet at mange av Emos papirvarer er produsert i Norge.

Disse produktene får dere gjennom levering fra Posekompaniet til veldig bra priser.  Sjekk link:

www.emo.no